Vegyes uborkasaláta

uborkasárgarépasaláta

A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

    • 1 egész kígyóuborkát miután megmostad, héjával együtt vékonyan szeleteld fel, de lehet a héjától megszabadítani és úgy laskázni. Amikor már terem másfajta uborka, akkor az is használható.
    • 3-4 gerezd fokhagymát apróra vágj fel, és keverd az uborkához.
    • Vékonyan felvágott sárgarépaszeleteket, almát héjastól vagy meghámozva, vékony szeletekre vágva keverd az alaphoz.
    • A zöldségeket szórd meg fehér borssal – AIP-ban gyömbért ajánlok a bors helyett!, locsold meg egy egész citrom levével, végül xukrozd meg; AIP-ban glicint használj!, vagy keverj a salátához reszelt almát.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.