Káposztás tészta paleocsintával

Palacsinta káposztával – A Google kép alapján tölthetjük is a paleocsintát és megpiríthatjuk! – Jó az ötlet!

Hozzávalók:

  •  0,5 kg reszelt vagy laskázott édes káposzta
  • 1 evőkanál zsír (kókusz, sertés, kacsa, liba, jászvaj)
  • Köménymag, só, őrölt bors – ízlés szerint
  • Maglisztből készült paleocsinta
  • Eritrit (elhagyható!)

Elkészítés:

  • A káposztát dobd rá forró zsiradékra, és sózd meg
  • A sótól a káposzta megpuhul, és levet ereszt
  • Néha a sülő káposztát keverd meg alaposan, míg aranybarna nem lesz
  • Ízlés szerint tegyél rá köménymagot, őrölt borsot – ezt lehet sütés közben és utólag is
  • Süss ki valamilyen kedvedre való paleocsintát, és vágd fel kockákra, de akár egészben is hagyhatod
  • A tésztára halmozd rá a pirított káposztát
  • Szórhatsz rá xukrot, ha édesen szereted, és tovább sózhatod, ha a sós cvekedli a kedves neked.

A Google kép alapján tölthetjük is a paleocsintát és megpiríthatjuk! – Jó az ötlet! A másik megoldás, hogy a paleocsintát fellaskázzuk és megszórjuk káposztával.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.