Citromfagyi kesudiótejjel

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 10 dkg kesudiót 1 dl vízzel erős késű robotgépben (turmixban) törd össze egészen apróra – selymes állagúra, majd ehhez az alaphoz keverj ízlés szerint stevia port és 2 db meghámozott és feldarabolt egész citromot; a fagyi készülhet xukorral is
  • A keveréket tedd mélyhűtőbe

Übersetzer: Beatrix Nagy

Zitronen-Eis mit Cashew-Milch

Zutaten und Zubereitung gleichzeitig:

  • 10 dkg Cashewnüsse und 1 dl Wasser werden in einem Mixer gut durch gemixt, bis die Mischung glatt wird. Stevia (nach Geschmack) und 2 Stücke geschälte und geschnitte (ganze) Zitronen werden dazugegeben.
  • Das Eis kann man auch mit Birkezucker vorbereiten.
  • Die Mischung wird in den Gefrierschrank gestellt, bis sie ganz gefriert.
Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Citromfagyi kesudiótejjel”

  1. Sziasztok! Akkor más fagyit is lehet készíteni ezzel az eljárással? pl. eper, dió, csoki, meggy, málna??? Kesudió marad, és a citrom helyett, pedig amit az előzőekben írtam???

    Köszi, Csilla

  2. Víz nélkül készítettem, csak a citrom leve adta a nedvességet. Jó sűrű, krémes állagú lett a fagyi, és fagyasztás után paleo csokiöntettel egészen túró rudi íz jött ki belőle! Szuper!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.