Hozzávalók 3-4 fő részére:
- 3 fej zellergumó
- 3-4 lila- vagy vöröshagyma
- Só, stevia/xukor, őrölt bors; köménymag szórásra
- Paleolit majonéz vagy tartármártás
Elkészítés:
-
- Pucold meg a zellergumókat, majd vágd őket julienre (forgácsokra)
- Főzd a zellerszálakat puhára, majd öntsd le róla a vizet
- Vágj apróra vagy karikákra lila- vagy/és vöröshagymát, és keverd össze a zellerrel
- Fűszerezd a zöldségeket
- Készíts paleolit majonézt, vagy tartármártást (én ez utóbbit csináltam), és öntsd rá a zöldségekre, keverd össze, és tedd hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek
Kedves Márta! Ha már így belejöttél a salátákba. Az én kedvencem régen a waldorf saláta volt. Ha még nincs paleosítva, jó lehet. Dió, szőlő, zeller, ha jól emlékszem.
Zsókám, Van már fenn MW-féle Waldorf-saláta. BB