Majonézes/mártásos zellerszálak

Hozzávalók 3-4 fő részére:

 Elkészítés:

    • Pucold meg a zellergumókat, majd vágd őket julienre (forgácsokra)
    • Főzd a zellerszálakat puhára, majd öntsd le róla a vizet
    • Vágj apróra vagy karikákra lila- vagy/és vöröshagymát, és keverd össze a zellerrel
    • Fűszerezd a zöldségeket
    • Készíts paleolit majonézt, vagy tartármártást (én ez utóbbit csináltam), és öntsd rá a zöldségekre, keverd össze, és tedd hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Majonézes/mártásos zellerszálak”

  1. Kedves Márta! Ha már így belejöttél a salátákba. Az én kedvencem régen a waldorf saláta volt. Ha még nincs paleosítva, jó lehet. Dió, szőlő, zeller, ha jól emlékszem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.