Narancstorta mandulakrémmel

Hozzávalók:

  • 6 tojásos „Piskóta maglisztből alaprecept
  • 5 dkg jászvaj (ghee)
  • 10 dkg mandula
  • Xukor vagy stevia
  • 2 db nagyobb narancs
  • 0,5 kávéskanál agar-agar (lehet használni zselatint is)
  • 1 dl víz
  • Narancs aroma vagy egy további narancs kifacsart leve

Elkészítés:

  • Süsd meg a piskótát
  • Keverd ki a jászvajat a 10 dkg mandulával, édesítővel és narancs aromával, vagy  további narancs levével
  • Kend meg a torta tetejét a mandula-krémmel
  • A narancsokat hámozd meg, és rakosgasd a krémmel bekent torta tetejére
  • Készíts zselírozó anyagot – kis mennyiség elég (kb. 1 dl) – az agar-agar, vagy a zselatin felhasználási javaslata alapján, a léhez természetesen paleo édesítőt tegyél; amikor a zselé langyos, akkor egyenletesen tedd a torta tetejére

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.