Hozzávalók:
- 6 tojásos „Piskóta maglisztből alaprecept„
- 5 dkg jászvaj (ghee)
- 10 dkg mandula
- Xukor vagy stevia
- 2 db nagyobb narancs
- 0,5 kávéskanál agar-agar (lehet használni zselatint is)
- 1 dl víz
- Narancs aroma vagy egy további narancs kifacsart leve
Elkészítés:
- Süsd meg a piskótát
- Keverd ki a jászvajat a 10 dkg mandulával, édesítővel és narancs aromával, vagy további narancs levével
- Kend meg a torta tetejét a mandula-krémmel
- A narancsokat hámozd meg, és rakosgasd a krémmel bekent torta tetejére
- Készíts zselírozó anyagot – kis mennyiség elég (kb. 1 dl) – az agar-agar, vagy a zselatin felhasználási javaslata alapján, a léhez természetesen paleo édesítőt tegyél; amikor a zselé langyos, akkor egyenletesen tedd a torta tetejére