A kép a Google images-ről való!
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Sikerült vennem 65% sertéshús + 35% szalonna összetételű sült kolbászt, melyet egy külön edényben megsütöttem
- A konyhakész mélyhűtött vegyes zöldséget – brokkoli, karfiol, sárgarépa kevés vízben megfőztem, a főzőlét leöntöttem róla, majd kb. 2 dkg jászvajjal (ghee) megfuttattam
- A kolbászból kisült szaftot is a zöldségre öntöttem, és a kolbászt a vegyes zöldséggel együtt tálaltam
Adalékmentes kolbász kapható pl. a Békési Adalékmentes Húsárúk boltjában is
szia BB!
Hol vetted a kolbit?
köszi, Livi
Livikém! A kolbit Soroksáron a maszek élelmiszerboltban vettem, de ma az Interspar-ban láttam „Csabai sültkolbász”-t – ugyancsak kizárólag sertéshús és szalonna összetevőkkel. Erről írt valaki, hogy ilyent látott a Lidl-ben is. A különbség annyi, hogy nálunk a maszek a kolbi kilóját 1.600-ért, a Spar 1.900-ért adja. Majd megnézem a gyártót, ha legközelebb vásárolok. Szia, BB
köszi, megnézem:)
Kösz az infót, ez engem is érdekelt 🙂