Sült kolbász vegyes zöldséggel

A kép a Google images-ről való!

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Sikerült vennem 65% sertéshús + 35% szalonna összetételű sült kolbászt, melyet egy külön edényben megsütöttem
  • A konyhakész mélyhűtött vegyes zöldséget – brokkoli, karfiol, sárgarépa kevés vízben megfőztem, a főzőlét leöntöttem róla, majd kb. 2 dkg jászvajjal (ghee) megfuttattam
  • A kolbászból kisült szaftot is a zöldségre öntöttem, és a kolbászt a vegyes zöldséggel együtt tálaltam

Adalékmentes kolbász kapható pl. a Békési Adalékmentes Húsárúk boltjában is

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Sült kolbász vegyes zöldséggel”

    1. Livikém! A kolbit Soroksáron a maszek élelmiszerboltban vettem, de ma az Interspar-ban láttam „Csabai sültkolbász”-t – ugyancsak kizárólag sertéshús és szalonna összetevőkkel. Erről írt valaki, hogy ilyent látott a Lidl-ben is. A különbség annyi, hogy nálunk a maszek a kolbi kilóját 1.600-ért, a Spar 1.900-ért adja. Majd megnézem a gyártót, ha legközelebb vásárolok. Szia, BB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.