Ez a kenyér pontosan úgy készül, mint a Kenyérsütős paleo kenyér I.; az egyetlen különbség, hogy mandula helyett őrölt diót tettem a kenyérbe. A mandulakenyérbe jászvajat tettem, a diókenyérbe 1 evőkanál kacsazsírt és 1 evőkanál libazsírt. A kenyérről készült képek magukért beszélnek:-)
Szia BB! Megsütöttem a diós változatot, nem lett rossz, csak úgy néz ki, mintha valaki belelépett volna. A tiéd olyan szép „emelkedett” a képen. Vajon attól lett a kenyerem olyan szerencsétlen, hogy nagyon friss volt a dió? Mit gondolsz?
köszi, Livi
Livikém! Tény, hogy én tavalyi dióval sütöttem. Szerintem ne sajnáld a szódabikarbónát belőle. Nyugodtan tegyél bele akár több, mint egy kávéskanálnyit, a szóda csak jobban felfújja, és semmi bajunk nem lesz tőle. Citromot tettél bele? -, mert az fontos. A citrom nem hagyja kipezsegni a szódát. BB