Hozzávalók:
- Bármilyen paleo kenyér
- Kenő zöldség, ajvár, padlizsánkrém, paprikakrém stb.
- Darált hús fűszerezetten, vagy szalámi, vagy kolbász, vagy párolt zöldség (esetleg maradék?!), vagy máj, kenő tojás, kenő husi stb.
- Kemény sajt – reszelve – parmezán, ementáli, trappista, vagy a sajt lapjára vágva
Elkészítés:
- Süsd meg a külön receptben megtalálható paleo kenyeret
- Vágd fel a kenyeret szeletekre
- Kend meg a kenyereket a receptekben külön megtalálható „Kenő zöldséggel”, vagy „Ajvárral”, vagy „Padlizsánkrémmel” vagy akár a bolti paprikakrémmel
- Kedved, és ízlésed szerint tegyél a kenyerekre a felsorolt hozzávalókból
- Végül tegyél a kenyérre reszelt sajtot, vagy vékonyan lapjára vágott sajtot
- Süsd meg a kenyérszeleteket grill-sütőben, nagyobb mennyiséget sütőben
- Csak addig süsd a kenyereket, míg a sajt meg nem olvad!
A képen melyik receptből készült kenyér szerepel?
A kenyérsütős I. kenyér, ami a receptben is le lett írva. BB