Tökpüré szerecsendióval

tökpürészerecsendióval

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 0,5 kg gyalult tököt főzz meg 2 dl magtejben (zsírossága miatt a legjobb a kesutej)
  • Amikor megfőtt, turmixold az egészet össze
  • Fűszerezd 2-3 kávéskanál szerecsendióval, kb. egy kávéskanál sóval és 2 kávéskanál xukor zéróval (avagy más paleo édesítővel)
  • Végül önts hozzá 2 evőkanál extra szűz olívaolajat, vagy két evőkanál jászvajat (ghee-t), vagy akár sertészsírt
Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Tökpüré szerecsendióval”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.