Pesto – avokádóval

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A turmixgépbe dobd be két igen érett avokádó belsejét
  • Csavard ki egy citrom levét és öntsd rá
  • 4-5 gerezd fokhagymát tisztíts meg, és dobd a készülő krémhez
  • Tegyél egy csipetnyi sót, egy evőkanál xukrot is hozzá; AIP-ban glicint vagy mézet!
  • 4-5 szem olíva bogyó legyen a következő hozzávaló; az olíva bogyó nem aip!
  • Végül egy marék petrezselyem a krémbe (ez lehet sóban eltett, vagy mélyhűtött is!; a sózottnál kalkuláld bele a só mennyiségét)
  • A fentieket alaposan turmixold össze
  • Locsold meg az egészet olíva olajjal
  • Tálald paleo főtt tésztával, vagy NoCarb Noodle-lal; kiváló AIP-os zöld mártás lesz!
  • Díszítheted további petrezselyemzölddel, ami csak úgy magában is finom

Remélem, hogy az idei évben is lesz egész télen friss petrezselymem 😀 Tavaly végig bírta a telet a kinti ládákban 😀

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.