Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Készíts egy piskótát – „Piskóta maglisztből – alaprecept” – most a liszt 20 dkg őrölt mandula volt, de használhatsz más „lisztet” is
- 15 dkg kókuszlisztet keverj el 3-5 evőkanál eritrittel és 2 db citrom levével, majd öntsd föl ezt a keveréket annyi magtejjel – a kesudió tejet a zsírossága miatt ajánlom -, hogy kenhető massza legyen; A kókuszliszt megszívja magát; Amennyiben nem kesudió tejet használsz, akkor érdemes a krémbe jászvajat (ghee-t) tenni
- Vágd ketté a piskótát, vastag rétegben kend meg az alsó lapot, borítsd rá a felsőt, végül porrá őrölt porxukorral, vagy készen kaphatóval hintsd meg a süti tetejét
- A korábbi „Túrós kocka” receptem egészen más túrós töltelékkel készült
Az felső második képen annyi különbséget lehet látni az első megoldáshoz képest, hogy felolvasztottam magozott meggyet, és gyümölcsvelőként a felső lap alá kentem!
szerintem kihagytad a 6 tojást.
Kedves ii, Szerintem nem hagytam ki 😀 – a piskóta receptjét nem írtam le, csak a rámutató link található a receptben. Egyébként minden figyelmet megköszönök 😀 Pontosítottam, hogy ne legyen félreérthető. BB Márta