Lasagne paleo tésztával

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Gyúrj tésztát a Főtt metélt tészta – pl. I., vagy II. receptje szerint; bevallom, hogy a képen egy mai kísérletemet látjátok – szezámliszt, tojások, tápióka keményítőből készült tésztát – Na ez az, amit nem ajánlok!; mint látjátok a képsorozatban, a tészta főzés után széttört. A javasolt tészta készítési módszerek már beváltak, tehát a recept működni fog!
  • Finomra darált sertés húst alaposan keverj el 1 db nagyobb fej apróra vágott vörös hagymával, fokhagyma porral, őrölt köménymaggal, sóval és őrölt borssal, – ízlés szerinti mennyiségben, továbbá 2 db tojással
  • Zsírozz ki egy jénait, vagy egy sütőedényt, majd tészta, fűszeres hús, paleo ketchup, tészta, fűszeres hús, paleo ketchup + reszelt kemény sajt sorrendben rakd le a lasagne hozzávalóit
  • Közepes lángon kb. 25 perc alatt át fog sülni az egytálétel

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.