Csokis-meggyes-gesztenye golyó

Hozzávalók:

  • 40 dkg (két csomag) natúr gesztenyemassza (Lidl)
  • Rum- és vanília-aroma 2-2 evőkanállal
  • Paleolit édesítő (stevia vagy nyírfacukor)
  • Szezámpehely – annyi, hogy a gesztenye nedvességét felszívja – kb. 5-6 evőkanállal
  • Csokikrém – a receptjét lásd a „Csokis mandulatorta” receptjénél (A csokikrémet szezámpehellyel lehet dúsítani!)
  • Magozott meggy (ez lehet befőtt vagy mélyhűtött)

Elkészítés:

  • A gesztenyemasszát keverd össze a rumaromával és a vanília-aromával, az édesítővel és a szezámpehellyel, majd formázz belőle golyókat
  • A szezámpelyhes csokikrémből (a Csokis mandulatorta készítésekor maradt) tégy a golyók tetejére egy csoki-sapkát
  • Végül mindegyik golyó tetejére tegyél egy szem kimagozott meggyet

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.