Hozzávalók 2-3 személyre és elkészítés egyben:
- Végy annyi szelet sertéscomb (a -slussz ízletesebb) szeletet, ahányat szánsz az étkezésre
- A hússzeleteket fél evőkanálnyi zsíron mindkét oldalán pirítsd meg, majd vízzel felhígított kókusztejjel öntsd fel; kezd el főzni
- Kb. 10 perc főzés után fél kg bébirépát önts a lébe; kockázhatsz hozzá patisszont , karalábét pl.
- Fűszerezz majorannával, sóval, borssal (fehér borssal), fokhagymával és pici mustárral – AIP-ban a borsot és mustárst hagyjuk el!
- Kb. 30 perc alatt főzd az ételt puhára
- Az étel tetejét megszórhatod újhagyma karikákkal vagy póréhagymával.
Nagyon guszta, elkészítettem kis módosítással: csirkehúst használtam, azt is csíkokban, így még gyorsabb volt (a fűszereket is csirkehúshoz igazítottam), a 10 perces késleltetést is elhagytam a bébirépa hozzáadásával, végén pedig megszórtam morzsolt petrezselyemmel. Köszönöm a receptet!:)