Bébirépás húsos egytálétel

Bébirépás húsos egytálétel – A kép a Google imagesről való.

Hozzávalók 2-3 személyre és elkészítés egyben:

  • Végy annyi szelet sertéscomb (a -slussz ízletesebb) szeletet, ahányat szánsz az étkezésre
  • A hússzeleteket fél evőkanálnyi zsíron mindkét oldalán pirítsd meg, majd vízzel felhígított kókusztejjel öntsd fel; kezd el főzni
  • Kb. 10 perc főzés után fél kg bébirépát önts a lébe; kockázhatsz hozzá patisszont , karalábét pl.
  • Fűszerezz majorannával, sóval, borssal (fehér borssal), fokhagymával és pici mustárral – AIP-ban a borsot és mustárst hagyjuk el!
  • Kb. 30 perc alatt főzd az ételt puhára
  • Az étel tetejét megszórhatod újhagyma karikákkal vagy póréhagymával.
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Bébirépás húsos egytálétel”

  1. Nagyon guszta, elkészítettem kis módosítással: csirkehúst használtam, azt is csíkokban, így még gyorsabb volt (a fűszereket is csirkehúshoz igazítottam), a 10 perces késleltetést is elhagytam a bébirépa hozzáadásával, végén pedig megszórtam morzsolt petrezselyemmel. Köszönöm a receptet!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.