Tojás omlett gazdagon

omletteA kép a Google images-ről való

Hozzávalók 3-4 főre:

  • 6 db tojás
  • 0,5 evőkanál szezámpellet; ketogén esetén úrifűmaghéj
  • 20 dkg maradék vegyes nyers zöldség – reszelt káposzta és répa, cékladarabok (lehet friss is)
  • Bármilyen jó számunkra jó zsír ízlés szerint
  • Ami otthon van: pl. házi sonka hajszálvékonyan, kevés házi kolbász vékony karikákra vágva

Elkészítés:

  • A zöldséget a zsiradékon alaposan pirítsd meg
  • A hat tojást keverd ki fél kanál szezámpellettel, és sózd meg
  • Öntsd az omlett alapanyagát a nagyméretű lábasban megpirult zöldségre
  • Az előre felszeletelt sonkát és kolbászt dobd a tetejére
  • Amikor a tűzhely felső lapján sütve már a tojások kezdenek megdermedni, akkor tedd be az omlettet az alsó sütőbe, és kb. 5-6 perc alatt készre fog sülni

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.