Vegyes saláta kapribogyóval

salátakaprival1

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Alaposan mosd meg egy salátafej felét, és vagdosd össze kisebb darabokra
  • Vágj fel vékonyabb cikkelyekre 4-5 fej paradicsomot és legalább egy arasznyi kígyóuborkát
  • 1 evőkanál balzsamecetet keverj el 1 evőkanálnyi kapribogyóval és annak sós levével, majd keverj ehhez az öntethez dijoni magos mustárból két kávéskanállal, továbbá kb. egy evőkanálnyi szezámolajat is önts hozzá (az öntetet 0,5 dl vízzel hígíthatod)
  • A salátát ezzel az öntettel alaposan keverd össze
  • Amennyiben édesebb ízre vágysz, akkor még a saláta tetejét megszórhatod xukorral
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.