Rozmaringos káposztafőzelék

Hozzávalók 2-3 főre:

  • 1 kis fej káposzta
  • Víz
  • Rozmaring, só, bors – AIP-ban bors helyett gyömbér, ami kicsit csipős
  • 1 dl kókusztej
  • 1 tojássárgája – AIP II. szakasz

Elkészítés:

  • A káposztát darabold fel, és helyezd egy fazékba
  • Öntsd föl a káposztát annyi lével, hogy ujjnyi magasságban ellepje
  • Fűszerezd meg az egészet  – ízlés szerint
  • Tegyél a lébe rozmaring ágat, télen szárítottat
  • Amikor a káposzta megpuhult, akkor az 1dl kókusztejből + tojássárgájából készült habarékot lassan, fokozatosan keverd bele a főzelékbe, és lassú tűzön, állandó keverés mellett sűrítsd be

A ROZMARINGTÓL A FŐZELÉKNEK EGÉSZEN KÜLÖNLEGES ÜDE ÍZE LESZ!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.