Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Ízlés szerinti só hozzáadásával verd fel 10 db tojásfehérjét kemény habbá
- Tegyél a habba késhegynyi szódabikarbónát is
- Fűszereknek a són kívül az őrölt köménymagot és a borsot, esetleg fehér borsot ajánlok
- Szitálj a habba 2 evőkanál lenmaglisztet (pellet), továbbá 2 evőkanál szezámlisztet (pellet)
- Kivételt néha lehet tenni, mint ahogy most én is azt tettem, mert a férjem kedvéért szitáltam a habba még 2 evőkanál zabkorpát; amennyiben ez elmarad, akkor a len- és szezámlisztből 3-3 evőkanállal szórj
- Papírral bélelj ki egy kenyérsütő edényt, és előmelegített sütőben közepes lángon süsd a kenyeret kb. 20 percig
ki fogom próbálni üdv Éva