Mandulás-banános „fagyi falatkák”

A receptet és a képet Klára küldte 2012 júniusában

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • MW „Eperkrémes mandula szelet” receptjét véve alapul – a mandulamasszát, ahogy ő írja datolyával keverd el
  • A következő lépésben egy szilikonos, vagy zsírpapírral kibélelt muffin formába tedd a körök aljára a mandulamasszát – kb. 3-4 milliméternyi magasságban
  • Ezt az alapot a peremig töltsd fel 2 érett és pépesített banánnal, melyet keverj össze 2 teáskanál kakaóporral
  • Az egészet mélyhűtőbe téve tömény „fagyi falatkákat” kapsz végeredményként
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.