Csokis kesupuding

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Készíts 1 liter kesudiótejet
    Forrósítsd fel, és keverj ebbe a mennyiségbe 2 kávéskanálnyi agar-agar növényi sűrítő anyagot

Az agar-agar vega boltokban 100%, hogy kapható.

  • Keverj a tejbe továbbá ízlés szerint steviát vagy xukrot, valamint 2-3 evőkanál kakaóport
  • Nem kell a felforralni a folyadékot, mindenesetre azonban alaposan – forrón – el kell keverni
  • Amikor langyos, poharakba öntheted, majd mehet a hűtőbe
  • A kesudiótej turmixgépes készítésekor elég jelentős mennyiségű hab képződik, ezt rákanalazhatod a puding tetejére
  • A puding tetejére pirított kakaóbabot szórtam!

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.