Velős pirítós bazsalikomos paradicsomszósszal

 

A sandwich of rye bread with brains, tomato and parsley on an oval plate on a wooden boards background

A képek a Google images-ről valók.

  • „Kenyér:  pirítós (száraz serpenyőben szoktuk pirítani)
  • Kenyérsütős paleo kenyér I.: – Nálunk most a 8 kanál mandula, 1 kanál gesztenyeliszt, 3 kanál szezámliszt, estenként 1-2 kanál őrölt dió keverék a kedvenc, tojással, kenyérsütőben. Most sült hagymával volt dúsítva.
  •  Velő: Csontlé főzésekor 2 kis velős csontot is beletettem a levesbe. A velőt kirázva összekevertük egy kis sóval és borssal.

paradicsom szósz

Paradicsom öntet:

  • Olívát és citromlevet kevertem 2:1 arányban. Zúzott fokhagymát adtam hozzá.
  • A paradicsomot mag nélkül apróra vágtam, sóval és sok friss bazsalikommal ízesítettem, majd az öntettel vegyítettem.
  • Friss bazsalikomot még lehet CBA-ban kapni kis cserépben.

 Laktató és délutánig tartott az energia.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.