A képek a Google images-ről valók.
- „Kenyér: pirítós (száraz serpenyőben szoktuk pirítani)
- Kenyérsütős paleo kenyér I.: – Nálunk most a 8 kanál mandula, 1 kanál gesztenyeliszt, 3 kanál szezámliszt, estenként 1-2 kanál őrölt dió keverék a kedvenc, tojással, kenyérsütőben. Most sült hagymával volt dúsítva.
- Velő: Csontlé főzésekor 2 kis velős csontot is beletettem a levesbe. A velőt kirázva összekevertük egy kis sóval és borssal.
Paradicsom öntet:
- Olívát és citromlevet kevertem 2:1 arányban. Zúzott fokhagymát adtam hozzá.
- A paradicsomot mag nélkül apróra vágtam, sóval és sok friss bazsalikommal ízesítettem, majd az öntettel vegyítettem.
- Friss bazsalikomot még lehet CBA-ban kapni kis cserépben.
Laktató és délutánig tartott az energia.