Gundel paleocsinta

Hozzávalók és elkészítés egyben:

A töltelék:

  •  A hagyományoshoz hasonlóan: kókusz- vagy kesudiótejben** sűrűre főzött darált dió, édesítés ízlés szerint, rumaroma

Csoki öntet:

  • 1 dl kókusztejbe 2 evőkanál kakaót keverj el, továbbá 1 evőkanál eritritet, tegyél ehhez 1 evőkanál jászvajat (gheet) – nyugodtan tehetsz a krémbe sertészsírt is!
  • A hozzávalókat olvaszd össze, majd öntsd a paleocsintákra
Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Gundel paleocsinta”

  1. Megsütöttem a kenyeret. A recepben megjelölt só mennyiségét én kevésnek gondoltam, és adtam hozzá még egy kicsi sót. Hát nem kellett volna.!Így is finom lett.Pirított magvakat adtam a tésztához a tojáshab előtt:kávéskanál napraforgó mag,, kávéskanál tisztított tökmag, szeletelt mandula, a magokat kicsit megpirítottam, megdaráltam. Sokat javított az ízen, de sajnos nem nagyon tudott megemelkedni. Mivel ízlik ezen még fogok egy kicsit finomítani. Klem Icu adta meg a receptet. Köszönöm, másnak is ajánlom, mert jóval kevesebbet kell belőle fogyasztani, mint a fehér-vagy rozskenyérből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.