Hamis gesztenyepüré

hamisgesztenyepüré

Tejszínhabok

Ezt a maradékokból összeállított édességet azért neveztem el hamis gesztenyepürének, mert ízre megtévesztésig hasonlít az igazi gesztenyepüréhez.

Valahogy a nagy mennyiségben elkészített Tiramisu csokis golyók sehogy sem akartak elfogyni. Így aztán gondoltam egyet és apró karikákra felvágtam.

Ezután készítettem Kókuszkrémes tejszínhabot.

A kettőt „összeházasítottam”, majd a tetejét megszórtam kevés kakaóporral.

A végeredmény nagyon finom lett!

Ha eredeti szándékkal is ilyen édességet akarsz csinálni, akkor a Tiramisu golyók tésztáját készítsd el, és morzsold bele egy mély tálba. Rákerül a hab, és kész.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.