Az kép a Google images-ről való.
Hozzávalók:
- 6 db tojás
- 2 evőkanál tápióka liszt
- Késhegynyi szódabikarbóna
- 1 evőkanál eritrit, vagy xukor
- 2 dl Cocomas kókusztejszín 1 dl vízzel hígítva + 1 evőkanál nyílgyökérrel és egy evőkanál xukorral habbá felverve
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál eritrit (xukor0), vagy xukor
Elkészítés:
- A tojások fehérjét a xukor hozzáadásával verd kemény habbá, majd óvatosan keverd a habba a sárgáját, a szódabikarbónát és a tápióka lisztet
- Az így nyert masszát előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt mély hosszúkás formában, a legalacsonyabb lángon – szárítva süsd tűpróbáig
- Verd fel a kókusztejszínt a nyílgyökér hozzáadásával kemény habbá
- Vágd ketté a már kihűlt tortát, és töltsd meg a habbal, majd a tészta tetejére is halmozz belőle
- Szórd meg kakaóporral és xukorral