Brazil puffancs tápióka lisztből – Pão de queijo

A receptet és a képet MW küldte 2013.03.15-én

Ez a nagyobbik kép a Google images-ről való

Az alsó MW képe!

Hozzávalók:

  • 1/2 bögre paleo olaj vagy olvasztott kókuszzsír
  • 2 bögre tápióka keményítő
  • 2 tojás
  • 1 – 1 1/2 bögre parmezán sajt reszelve
  • Kókusztej – annyi, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen a massza

Elkészítés:

  • Összekeverjük a száraz alkotórészeket, majd hozzáadjuk a folyékonyakat
  • Sűrű palacsintatésztát kell kapnunk, amelyet muffin formákba adagolunk – A formákat csak félig töltsük meg! Nem kell aggódni, ha hígnak tűnik a tészta: előmelegített sütőben szép puffancsok lesznek belőle
  • A kész puffancsok kívül ropogósak, belül üregesek
  • Folyamatosan nézzük, és amikor már szépen felpuffadt, és sárga színt vett fel, kivehetjük
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.