A receptet és a képet MW küldte 2013.03.15-én
Ez a nagyobbik kép a Google images-ről való
Hozzávalók:
- 1/2 bögre paleo olaj vagy olvasztott kókuszzsír
- Só
- 2 bögre tápióka keményítő
- 2 tojás
- 1 – 1 1/2 bögre parmezán sajt reszelve
- Kókusztej – annyi, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen a massza
Elkészítés:
- Összekeverjük a száraz alkotórészeket, majd hozzáadjuk a folyékonyakat
- Sűrű palacsintatésztát kell kapnunk, amelyet muffin formákba adagolunk – A formákat csak félig töltsük meg! Nem kell aggódni, ha hígnak tűnik a tészta: előmelegített sütőben szép puffancsok lesznek belőle
- A kész puffancsok kívül ropogósak, belül üregesek
- Folyamatosan nézzük, és amikor már szépen felpuffadt, és sárga színt vett fel, kivehetjük