Hozzávalók:
A tésztához:
- 6 db tojás
- 6 evőkanál makadámdió liszt
- Késhegynyi szódabikarbóna
- A tésztába 1 evőkanál xukor, vagy 2 evőkanál xukor0, vagy késhegynyi stevia
- 1 evőkanál rum
A krémhez:
- 1 kg banán
- 3-4 evőkanál kakaó porxukorral, vagy valamilyen paleo édesítővel
- 3 evőkanál kókuszolaj
- 2 evőkanálnyi kókusztejszín a márványosításhoz
Elkészítés:
Tészta:
- A 6 db tojás habverővel keverd ki
- Fokozatosan adagold és turmixold el a liszttel
- Öntsd bele a rumot és az édesítőt – A szesz el fog párologni, ezért a süti 100% paleo lesz!
- Sütőpapírral kibélelt tepsiben süsd ki a tésztát – közepes lángon kb. 25′
Krém:
- 1 kg banánt turmixolj össze és kanalazz bele kókuszolajat és édesítést – a kókuszzsír keményebbé teszi a krémet
Összeállítás:
- Süsd meg a tésztát, majd hűtsd le
- A sütőpapír kivétele után tedd vissza a tésztát a formába
- A krémet öntsd rá a piskóta alapra
- Végül kókusztejszínnel rajzolj márványos díszt a a krém tetejére