Pergelt karfiol darált csirkehússal

Hozzávalók és elkészítés egyben 3-4 főre:

  • 0,5 kg darált csirke mellet, vagy filézett és darált csirke felső combot használj
  • 1 kg karfiolt főzzél lehetőleg aldante (kicsit ropogósan) puhára – Elfelejtkeztem róla, így püré lett a mostani művem
  • 1 db vörös hagymát és legalább 3 gerezd fokhagymát dinsztelj meg egy lapos evőkanál sertészsíron, majd dobd rá a darált csirkét
  • Sózz, borsozz, erős-édes paprikaport használj, és folytonosan keverd a húst, míg át nem sül
  • Amikor kész, akkor a villával összetört karfiolt (természetesen a vizet leöntve róla!) tedd a csirkéhez, és keverd át az egészet
  • Ha szükséges, akkor tegyél további fűszerezést hozzá – só, bors, paprika por
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.