Máktejes piskótadarabok

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Süssél piskótát a Piskóta maglisztből alaprecept szerint máklisztből, vagy mandulalisztből, vagy szezámlisztből, vagy makadámdió lisztből, vagy kókuszlisztből
  • Vágd kockákra
  • Öntsd nyakon máktejjel és friss vagy mélyhűtött gyümölccsel

A képen látható változat a Mákos süti gesztenyés szilvavelővel maradékából készült

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Máktejes piskótadarabok”

  1. Kedves Márti ! Nagyon szeretem a receptjeidet , már sokat kipróbáltam . A legutóbb a pa-pa-pogit variáltam egy karika kolbásszal . Erről jutott eszembe a leveles tésztában sütött virsli . Lenne valami ötleted , h milyen tésztával lehetni paleosítani ?

    1. A leveles tésztára egyetlen megoldás lehet a tojásfehérje palacsinta, ami a réteseknél van leírva. Ha kikísérletezed, akkor szívesen felteszem a blogomra. Szia, Márta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.