Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 8 tojásból készíts egy „Piskóta maglisztből” alaprecept szerinti mákpelletből készült piskótát
- Süsd meg egy zsírpapírral kibélelt 24 x 31 cm szélességű tepsiben
- Borítsd ki a tésztát, hagyd kihűlni
- 0,25 dkg szilvát (télen természetesen magozott mélyhűtöttet!) turmixolj gyümölcsvelővé
- A szilvát keverd el egy 25 dkg-os natúr gesztenyemasszával
- A szilva-gesztenye keverékhez kanalazz hozzá 2 evőkanál kókuszzsírt, és az egészet ismét keverd át
- A mákos piskótát vágd ketté, és kend meg a gyümölcskrémmel
- A piskóta tetejére szórj őrölt mákot (nem pellet!) és bőségesen porxukrot
- Tálaláskor akár a süti mellé tehetsz további gyümölcsvelőt