A fenti képen felvert kókusztejszín vagy tejszín (TED) lett elkeverve kakaóporral, meggy szemekkel. A kisméretű banán lisztes paleocsinták ezzel lettek bevonva.
Szemán Éva receptje és képe; kiegészítettem a receptet saját habos-csokis képpel
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 40 g gesztenyelisztet keverj ki egy tojással, és annyi vizet önts hozzá, hogy palacsinta sűrűségű legyen
- Pici kókuszzsírral kikent teflonban sütheted
- Csak az egyik oldalát süsd meg, és a sült oldalával lefele tedd tányérra
- A makadámdió lisztet/vagy valamilyen őrölt magot (20 g) keverj ki ugyanennyi eritrittel és egy részét szórd a paleocsintára
- A következő paleocsintáknak is ugyanúgy csak az egyik oldalát süsd meg
- A sült oldala került rá az előzőre és így tovább, amíg ki nem sült mind
- Az utolsó palira kend a kókuszzsíros (10 g) kakaóporos (kávéskanál) édesítős mázat.