Házi műzli szelet – paleosan

Törökné Tóth Csilla receptje és képe

Hozzávalók:

  • Két maroknyi mag vegyesen: mandula, kesudió, dió
  • Két maroknyi cukrozatlan aszalt gyümölcs vegyesen: sárgabarack, szilva, füge, datolya, mazsola

Elkészítés:

  • Aprítógépbe aprítsd össze először a magokat, majd dobd rá az aszalványokat, és aprítsd tovább
  • Zacskóval vagy fóliával kibélelt dobozba nyomkodd a masszát; Ha túl száraz kicsi vizet adj hozzá
  • A tetejét szórd meg kókuszreszelékkel
  • A doboz tetejére fordítsd át a masszát és a másik oldalát is szórd meg kókuszreszelékkel
  • Pár órát hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek, majd felszeljük a süteményt
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.