A recept és a képek Ágni görög konyhája oldaláról valók (Kattints a linkre, eljutsz az oldalára!)
Hozzávalók:
- 4 tojás
- Kb. 15 dkg finomra darált cukkini
- 100 gr magliszt (én a saját mandula maradékomat használtam, amelyik a mandulatej készítése után visszamaradt)
- 1 evőkanál chia mag
- 4 púpozott evőkanál szezámpehely
- 3 evőkanál napraforgómag a tetejére
- 1/2 mokkás kanál só
- Kevés sütőpor
- 1 evőkanál zsír
- Csipet menta
Elkészítés:
- A tojások fehérjét külön kemény habbá felvertem, majd óvatosan hozzájuk kevertem minden más összetevőt.
- 180 előmelegített sütőben kötőtűpróbáig sütöttem (kb. 50 perc).
- Finom és puha állagú kenyérke lett belőle.