Cukkinis paleo bagett

A recept és a képek Ágni görög konyhája oldaláról valók (Kattints a linkre, eljutsz az oldalára!)

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • Kb. 15 dkg finomra darált cukkini
  • 100 gr magliszt (én a saját mandula maradékomat használtam, amelyik a mandulatej készítése után visszamaradt)
  • 1 evőkanál chia mag
  • 4 púpozott evőkanál szezámpehely
  • 3 evőkanál napraforgómag a tetejére
  • 1/2 mokkás kanál só
  • Kevés sütőpor
  • 1 evőkanál zsír
  • Csipet menta

Elkészítés:

  • A tojások fehérjét külön kemény habbá felvertem, majd óvatosan hozzájuk kevertem minden más összetevőt.
  • 180 előmelegített sütőben kötőtűpróbáig sütöttem (kb. 50 perc).
  • Finom és puha állagú kenyérke lett belőle.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.