Kávékrém fagylalt – pálcikásan vagy poharasan

Ez az édesség a krémbe kevert hab miatt fagylalt és nem jégkrém állagú lesz!

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Készíts kávékrémet; én a link alatt látható kávékrém maradékát – kb. 2 dl-t használtam fel 4 db pálcás fagyi elkészítésére
  • 3 tojás fehérjét csipetnyi só hozzáadásával verd fel kemény habbá, és keverd el a krémmel
  • Tölts meg műanyag pálcikás fagyiformákat, vagy egyszerűen műanyag poharakba töltsd a fagyit és nyomj a poharakba műanyag kávéskanalakat, vagy a harmadik opció, hogy a poharakban lehűtöd a fagylaltod, és majdan dermedés után kikanalazod
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.