Morzsóka – sonkás „tészta”

Willson receptje – további fázisképekért kattints ide!

 Hozzávalók (egy adag) :
  • 10 dkg főtt sonka
  • 3 tojásfehérje
  • pici víz
  • esetleg fűszerek, én nem tettem bele még sót sem
  • 1 kanál zsír a kisütéshez

Elkészítés:

  • A sonkát megdaráltam
  • Majd összekevertem a tojásfehérjével és annyi vízzel, hogy elég lágy maradjon a massza.
  • Egy negyedórányi pihentetés után serpenyőben, forró zsíron megsütöttem, közben folyamatosan törögettem, hogy morzsás legyen.
  • Reszelt kemény, érett sajttal vagy elmorzsált főtt tojássárgájával fogyasztható (kicsit megsóztam)Egy gazdag zöldségleves után második fogásnak kiváló.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.