Bolognai – gombás, húsos – répa spagetti

Willson receptje és képei

Hozzávalók:

  • 4-6 szál sárgarépa
  • 30 dkg darált pörkölt
  • 4 fej gomba
  • 1 fej hagyma apróra vágva
  • 1 kanál zsír
  • Fűszerek – kakukkfű, bor, só, pici stevia
  • Paradicsomlé (konzerv is lehet!)
  • 10 dkg reszelt kemény, érett sajt

Elkészítés:

  • A megtisztított répákat vágjuk spagetti-csíkokra.
  • Sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  • Forgassuk meg egy kanál zsíron.
  • Pároljuk meg a gombát.
  • A jénai aljára halmozzuk a sárgarépát, második rétegnek tegyük a – pl. fagyasztós -, vagy frissel készülő darált pörköltet.
  • Ennek a tetejére kerül a paradicsomos gombaszósz, majd végül a sajtreszelék.
  • Végül forró sütőben süssük pirosra.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.