Fogyási küzdelmeim 2.

Történetem 2015 februárjától 2015 noveberéig:

2015. február 21. Nagyon sokat javult az általános állapotom, de bizony az elmúlt fél évben visszaesést tapasztaltam. Nem sikerült annyit fogynom, mint amennyi az álmaimban szerepelt. A túlsúly bizony a jobb talpamon tartósan gyulladttá tett egy ínt, a bal lábfejemen meg bütyök kezdemény nőtt. Maradt az intervall és minimum 1000 méter szabályos és erőteljes úszás, az legalább egy héten ötször és a hozzá kapcsolódó JÓ CIPŐBEN, BETÉTTEL vagy TÁNC CIPŐBEN való némi – a korábbinál jóval kevesebb 5-6 km -gyaloglás.

triciklivelén (1)2015 júniusa – A lábam rendbe jött. Jelenleg uszodába járok kb. heti 3-5 alkalommal és vettem egy triciklit, hogy ne terheljem a lábfejem. Eddig 20 km-t is tekertem már 😀 Áttértem a Tökéletes Egészség Diétára (Jaminet – Perfect Health Diet), elkezdtem újból fogyni.

2015. november 3. – Utolsó bejegyzésem óta 4 hónap telt el. Folyamatosan a TED szerint étkezem. Ezzel az iránnyal sokkal komfortosabban érzem magamat. A fő étkezési elvem az alap szabályokon kívül az, hogy igyekszem – amennyire a pénztárcám engedi – a lehető legtisztább forrásból beszerezni a fogyasztott ételeket. Felkutattam zöldség és hús beszerzési lehetőségeket, melyek elérhetőségét az oldalon közkinccsé is tettem.

Sajnos a mögöttünk lévő különlegesen forró nyár nagyon erősen korlátozott a mozgás projectben. Feltételezésem szerint az uszodában összeszedtem choli fertőzést is, melyet kétszer 10 napos állandó 39, majd 38 fokos lázzal és antibiotikummal vészeltem át. …, s miután öregszem és van egy „piszok” alapbetegségem és a hozzá kapcsolódó túlsúly, sikerült „beszereznem” két sarokcsont kinövést, mely megint próbatétel elé állított. Még mindig harcolok, mert így tudok élhető életet élni -, azaz végre találtam jó betétet, lecseréltem 1-2 cipőmet és a tricikli vétele igen jó döntésnek bizonyult, mert már tavasz óta ez jelenti nekem a fájdalom nélküli mozgást.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.