A recept MW találmánya
A kép a Google imagesről való.
Hozzávalók és elkészítés
– röviden, érzésre:D
„Párolt karfiolból vagy brokkoliból, kelbimbóból, cukkiniből, patiszonból, főtt tojásból szoktam rétegeket lerakni.
A rétegek közé jöhet kis bacon hagymában pirítva, attól finomabb lesz.
Be is lehet burkolni bacon szeletekbe.
Leöntöm kókusztej-tojások-reszelt sajt-fűszerek keverékével vagy pl. kesutejföllel (Kesudió tejföl paleosan), vagy kókusztejszínnel (Cocomas)
Amennyiben a Tökéletes Egészség Diétádba a tejföl vagy tejszín, joghurt visszavétele belefér, akkor azt is használhatsz. Jaminet szerint a tejzsírt lehet a paleoban használni. Én a cukorbetegségem miatt kerülöm.
Hidegen remekül lehet vágni, reggelire is jó.
One thought on “Rakott zöldség”