Rakott zöldség

A recept MW találmánya

A kép a Google imagesről való.

Hozzávalók és elkészítés

– röviden, érzésre:D

„Párolt karfiolból vagy brokkoliból, kelbimbóból, cukkiniből, patiszonból, főtt tojásból szoktam rétegeket lerakni.

A rétegek közé jöhet kis bacon hagymában pirítva, attól finomabb lesz.

Be is lehet burkolni bacon szeletekbe.

Leöntöm kókusztej-tojások-reszelt sajt-fűszerek keverékével vagy pl. kesutejföllel (Kesudió tejföl paleosan), vagy kókusztejszínnel (Cocomas)

Amennyiben a Tökéletes Egészség Diétádba a tejföl vagy tejszín, joghurt visszavétele belefér, akkor azt is használhatsz. Jaminet szerint a tejzsírt lehet a paleoban használni. Én a cukorbetegségem miatt kerülöm.

Hidegen remekül lehet vágni, reggelire is jó.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Rakott zöldség”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.