PaleoVital Speciális

Speciális receptek, táplálkozási kérdések, életmódbeli tanácsok portálja. A paleo szó mostantól a blogon széles lefedésű „ernyő-terminus”.

A paleotól indultam és ma már elmondhatom, hogy rengeteg tapasztalatot szereztem. Tapasztalatot szereztem a magam kárán és a magam javára, továbbá hihetetlen sok ismerősöm, követőm lett. Velük szemben felelősséget érzek, hogy ne terjesszek olyan eszmét, mely gyakorlati kivitelezése során születtek egyaránt pozitív és negatív tapasztalataim.

Te jó ég! – gondolom sokszor …, hol van már a 2009-ben megírt Szendi Gábor „Paleolit táplálkozás” c. könyve, melyet anno „bibliaként” olvastam?! Az évek során rengeteget kísérleteztem, beszélgettem mások tapasztalatairól …, kipróbáltam az autentikus Szendi paleot, a Jaminet-féle TED-et, összekapcsoltam a két guru tapasztalatait, 2 évig követtem Jason Fung ketogénját, megismerkedtem az Autoimmun Protokollal (Terry Wahls). A Hashimoto betegségem mindig a górcső középpontjában volt. Nagyon sok szakirodalmat elolvastam és figyeltem a magam és mások eredményeit.

Már régen tipródom azon, hogy hogyan tartsam meg a blogomat úgy, hogy ne csapjam be az olvasóimat a blog neve és a leírt mondanivaló ellentmondása révén. Most jött egy villanásszerű ötlet, hogy legyen a blog neve PaleoVital Speciális. Számtalan paleos elvet szeretnék a továbbiakban is megtartani, de bizony szeretnék az alapelvektől néha eltérni. Egy külön posztban majd részletesen elmagyarázom a névváltoztatás mögött mi rejlik?!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.