Ízületi fájdalom és hashimoto Tanulságai

Ízületi fájdalom és Hashimoto

A Hashimoto és ahogy autoimmun beteg sorstársak bejegyzéseit olvasom és látom, hogy más betegséggel „áldottak” is összeszednek társbetegségeket. Nekem is van egy pár, de ezek közül az elmúlt 3 hónapban a derék és nyak-hát ízületek fájdalma meglehetősen megviselt.

Ez azzal kezdődött, hogy a nyár végén csináltattam egy kardiológiai kontrollt. Ennek jó lett az eredménye. Készült teljes labor, amelyben – korábban soha -, de most egy hangyányit emelkedett volt a koleszterin szintem. Mondhatni, hogy „nem vagyok teljesen komplett”, hogy szót fogadtam a kardiológusnak és beszedtem az általa felírt statint. A statinoktól úgy belobbantak az ízületeim, hogy felállni alig bírtam, csúszva-mászva közlekedtem a lakásban.

Mondanom sem kell, hogy azonnal abbahagytam a koleszterincsökkentő szedését!

Meg kell, hogy jegyezzem, hogy a napokban láttam az Ozone TV-n egy filmet a koleszterin gyógyszerekről. Nagyon érdekes volt, mert felvázolta azokat a helyzeteket, amikor akár jó hatással lehet az egyénre. Mindenesetre az elhangzott, hogy meglepő módon nőknek és különösen változó kor utáni hölgyeknek komoly ízületi problémát okoz a gyógyszer.

AJÁNLÓ

https://www.youtube.com/watch?v=jtOWdp_MuaA Mindent a koleszterinről – Kanadai dokumentumfilm

Alkotók

Hosszú hetek teltek el, hogy lassan kezdem kiheverni az ízületeimet ért sokkot. A derekam és a hátízületeim fájtak, enyhén még fájnak. Természetesen a frontok sem tesznek jót.

Kúra:

Napi 9000 qr D-vitamin (sima receptre írt) + K2;

Naponta MSM por + C vitamin fajtájú (Shop Builder);

Napi egy ek. 100% tisztaságú marhakollagén vagy hisztaminérzékenyeknek Gal csirke-hal kollagén, vagy hosszan főtt szárnyas leves;

Fájdalomcsillapításra Glutation krém (Dr. Bíró Szabolcs magyar vegyész terméke).;

Az étrendem AIP II. szakasz, de az már régen az.

https://wisetreenaturals.hu/ A cég, ahol a Glutation krém elérhető. Itt szeretném megjegyezni, hogy semmilyen üzleti kapcsolatban nem vagyok a céggel. Kulcsár Angéla terapeuta oldalán olvastam erről a krémről, kipróbáltam és nekem bevált! A honlapjukon fel van tüntetve, hogy hol lehet akár személyesen is megvásárolni – pl. a Biobarát-Bioboltban tuti!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.