Búcsú a dilibogyóktól

Az enyémek: Rivotril és Asentra voltak!

Ma van a 91. napja annak, hogy immár betegségem dilibogyós korszakában 2006 óta eltelt időszakban harmadszor vágtam bele a nyugtató és antidepresszáns gyógyszerekről való leszokásba.

Miután 10. napja vagyok tiszta és egy sorstárs most kért tőlem tanácsot, ezért leírom a történetemet. Azt gondolom, hogy dilibogyó mentesnek minimum további 20 nap után tekinthetem magamat!

A lelki motiváció most a Covid elleni védekezés lehetőségének megteremtése volt, az Ivermectin szedésének majdani esélye, mely benzodiazepin alapú gyógyszerezés esetében tilos!

Az elmúlt 90 nap alatt 1.5 mg Rivotril nyugtatóról és 200 mg Asentra antidepresszánsról szoktam le.

A leszokás mikrogrammonként és szakaszosan (10 nap kb. egy következő csökkentési periódus előtti szakasz!) történt és a következőket összegezem erről a folyamatról:

  • A leszokás bázisa a magnézium és a szervezetem maximális vitamin töltöttsége.
  • Magnézium töltés: A Hashimoto szövődménye krónikus ízületi fájdalmaim miatt tartottam egy három hónapos magnézium bisglicinát kúrát, A kúra: Testsúly-kilogrammonként 300/400 mg Mg naponta 3 hónapig.
  • B12 kúra: Úgyszintén a heveny ízületi fájdalmak miatt csináltam végig egy szintén 3 hónapos b12 kúrát WTN cseppekkel, a vitamin-ajánlás szerint.
  • Egy sorstársam Hashimotos sikertörténete nyomán kezdtem el 114 nappal ezelőtt Zinzino svéd polifenolos nagy tisztaságú halolajat és kiváló minőségű multivitamint szedni.
  • Teljes körű vitamin töltődöttségemhez hozzájárul az, hogy a multivitaminon kívül hosszú hónapok óta szedek WTN D-K2-A vitamin cseppeket, mely naponta 4000 NE D-vitamin bevételét jelenti.
  • 2021. február 16-án kezdtem el a nyugtatóról és antidepresszánsról való leszokást. Tegnap május 16-án volt a 90. nap és ma van a 10. nap, hogy tiszta vagyok!
  • A nyugtató gyógyszereimet este kellett bevennem. Ezeket most magnéziummal pótolom. Elemi magnéziumot éjszakánként kb. 300 mg-ot szedek be, mely GAL vagy WTN magnézium kapszulákkal, az éjszaka folyamán elosztva történik. Feszültebb frontos napokon használok még Magnézium komplex WTN krémet is.

Remélem, hogy 2021 június végére elmondhatom, hogy 100%-os eredménnyel leszoktam a nyugtatóról és az antidepresszánsról!

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Búcsú a dilibogyóktól”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.