Krumplipüré – paszternákból

Hozzávalók 2 főre:

  • 0,5 kg paszternák
  • 1 evőkanál jászvaj (ghee)
  • 0,5-1 dl kókusztej (elhagyható)
  • 1 vöröshagyma apróra vágva (elhagyható)
  • Só, esetleg őrölt bors

Elkészítés:

  • Főzd puhára a paszternákot – kb. 20 perc kell hozzá
  • Törd össze krumplinyomóval
  • Keverj bele jászvajat és esetleg egy kevés kókusztejet
  • Sózd meg
  • Az apróra vágott hagymát és őrölt borsot azért ajánlom, mert a paszternák édes ízét érdemes semlegesíteni

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.