Hozzávalók:
- 15-20 dkg natúr gesztenyemassza
- Ízlés szerint vaníliásxukor (mondjuk 2 evőkanál)
- 20 dkg őrölt mandula, mogyoró, vagy dió
- Kevés ghee és/vagy fekete kávé
- Fekete csokireszelék
Elkészítés:
- A fenti hozzávalókat jól dolgozd össze
- Fekete csokit kézi reszelővel reszelj apróra
- A gesztenye masszából készíts golyókat, és forgasd meg csokireszelékben
- A golyókat meg lehet forgatni porxukorban vagy kakaóporban is
Én szoktam a közepébe tenni egy-egy szem kiolvasztott mirelit meggyet. Isteni!!
Évikém! A meggy csak javíthat a sütin, könnyedebbé és pikánsabbá teszi. BB
Kedves BB !
Natúr gesztenye masszát hol lehet kapni? Vagy ezt Te készítetted?
köszönöm,
zsófi
Az Interspar-ban mindig lehet kapni, de meglehetősen húzós az ára. Ki lehet fogni akár a Tesco-ban is. Figyelni kell, hogy mikor elérhető. BB