Csörege fánk

A receptet és a képet Willson küldte 2011.02.1-jén – Kattints a linkre és eljutsz Willson oldalára!

Hozzávalók:

  • 2 bögre őrölt mandula
  • 3 tojás sárgája
  • Kicsi só
  • Szódabikarbóna
  • 1 kanál vaníliás nyírfacukor és
  • Csak annyi kókusztej, hogy nagyon kemény „tésztát” kapjunk

Elkészítés:

  • A hozzávalókat keverd össze
  • Hagyd a tésztát fél órát állni
  • Majd sütőpapírok kötött a tészta felét nyújtsd ki
  • Derelye metszővel vágd trapéz alakzatúra
  • és jó bő, forró kókuszolajban süsd ki
  • Könnyen megég, gyorsan ki kell szedni

Tapasztalat:

A második adag kicsit puhább lett, mert tettem még hozzá egy kevés kókusztejet, ezt nem nyújtogattam, csak beleszaggattam a forró zsírba. Szépen fölpúposodott, a közepe lágy maradt, végül is ez lett a finomabb. Willson

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Csörege fánk”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.