Pirított fűszeres padlizsán szeletek

 

A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 2 főre szerintem elegendő egy nagyobb padlizsán
  • A padlizsánt pucold meg, és vékony lapokra vágd fel
  • Forró sütőlapon  kevés (nekem teflon sütőm van) zsírban (kókuszzsír, sertészsír, kacsazsír, libazsír -, amelyik kedvedre való) süsd aranybarnára a padlizsán szeleteket
  • Ízlés szerint a megpirult szeleteket sózhatod, borsozhatod, zúzott vagy por alakú fokhagymával fűszerezheted
  • Kiváló étel önmagában való fogyasztásra, de pl. krumpli helyett köretnek is finom.

A padlizsánt autoimmun betegek ne fogyasszák!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.