Sárgarépás marcipángolyó

A receptet MW küldte 2011.08.20-án

Hozzávalók:

  • 1 nagy répa finomra reszelve
  • Darált mandula (a répa mennyiségétől és az alapanyagok össz-nedvességétől függ, hogy mennyit használunk)
  • Fél marék mazsola (vagy 2 szem datolya)
  • Pár csepp narancslé
  • Vanília aroma
  • Xukor (de anélkül is elég édes)
  • Kakaópor hempergetni

Elkészítés:

  •  A répával összekeverjük a darált mazsolát, ízesítjük narancs- és vanília aromával (vagy igazival), majd annyi darált mandulát adunk hozzá, amennyit felvesz
  • Golyókat formázunk a masszából, majd a golyókat meghempergetjük kakaóporban
  •  Egy órára hűtőbe tesszük

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Sárgarépás marcipángolyó”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.