Csirke-nyárs és bacon-tekercs

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Csirkesült maradékát, különösen a meglehetősen száraz mellehúsát használtam fel a rablóhúshoz
  • Zsóka ötlete alapján néhány szeletet pedig sajttal és baconnal göngyöltem össze

Tehát:

  • Végy nyársakat – fémből, vagy fából készen kapható pálcákat
  • Kockázd fel kisebb darabokra a csirkehúst – csirkemellet
  • Kockázz fel füstölt szalonnát kisebb darabokra
  • Karikázz fel jó minőségű kolbászt
  • Vöröshagymát készíts elő kisebb darabokra vágva
  • Sajt is lehet a nyárs hozzávalója
  • Tetszőleges sorrendben fűzd fel a kellékeket, majd vagy nyílt lángon felhevített sütőedényben, vagy egy mély tepsiben a zárt terű sütőben süsd a rablóhúst ropogósra

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.