Fasírtgolyó reszelt sárgarépával és parmezánnal

Sárgarépás fasírt golyók répával és parmezánnal

Hozzávalók:

  • 0,5 kg darált hús (lehet sertés, pulyka, csirke)
  • Egy púpozott evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 20 dkg reszelt sárgarépa (lehet előre vásárolt zacskós is)
  • Só, őrölt bors, bio zöldségpor, piros őrölt paprika, őrölt kömény

Elkészítés:

  • A hozzávalókat kézzel jól dolgozd össze
  • Formázz a húskeverékből golyókat, és vagy papírkosárkákkal kibélelt muffin sütőben, vagy sütőedényben kevés olíva olajban (pl. teflont használva) süsd ropogósra

Melegen és hidegen is finom;

Lehet vendégváró hidegtálak kelléke is!

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Fasírtgolyó reszelt sárgarépával és parmezánnal”

  1. Szerbusz!
    A párom egy egészségügyi felmérésen volt, ahol a paleo diétát ajánlották. Örülök, hogy megtaláltam az oldalad és sok receptet lementettem. A mai nap ezt a fasírtot készítettem el a borsó főzelékhez. Kicsit furcsa volt elsőre, de nem rossz, a sárgarépa íz dominált benne, de lehet, hogy én hibáztam, mert a húst elfelejtettem lemérni. Egy leheletnyi fokhagymát tettem bele, mert még nem tudom elképzelni nélküle. Legközelebb pontosabban figyelek és meglátom, hogy a „hiba az én készülékemben van-e”.

    1. Kedves Vali! Sokat kell kísérletezni még, hogy megtaláld a jó ízeket. A borsófőzelék egyébként nem paleo:-D Tudtad ezt??? szia, BB

  2. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a paleora, azaz Rátok. Hálás köszönet Nektek:) Szóval, kipróbálom az általatok írt recepteket, hátha a vércukorértékem vissza áll normál szintre, mert rendesen kétségbeestem a 10-es érték mellett. Üdvözlettel:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.