A Goldenblog verseny utolsó napja

A blog 3. szülinapjaSzavazz a PaleoVitalra az Életmód kategóriában!

Ma – 2013. 08. 21-én – van a szavazás utolsó napja. Tegnap óta nem sikerült megőrizni a 10. helyet. A „Nevelj kétnyelvű gyereket” blog megelőzött a 10. helyen.

Nagy összefogással talán lehetne ezen a helyzeten változtatni. Kérjetek szavazókat, FB-osokat, hogy segítsenek. Köszönöm.

 

molnárzumbagyaloglóúszás1pajzsmirigyesnő

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “A Goldenblog verseny utolsó napja”

    1. Kedves Imre!
      Szerintem a 10. hely jó pozició, miután a pontos számra nem emlékszem, de az életmód kategóriában több mint 200-an indultak. Végignéztem a helyezetteket, és találtam köztük olyant, mely nem felel meg az én ízlésemnek, …, de hát sok félék vagyunk. A „kézműves” blogok általában élvonalban szoktak lenni, és aki most az első helyen van, szerintem tartalmas, bár én nem vagyok kézimunkázó fajta:-) Az egészséges életmód sajnos hátra sorolódik. A Nők Lapja Café versenyén ugyan a közönség szavazatával második lettem, mégis a zsűri a Limara pékségét hozta ki elsőnek, aki természetesen a hagyományos lisztes sütés színvonalas képviselője. Önmagában a szavazatok a közönség-szavazatokat jelentik. Még lehetséges, hogy a zsűri most netántán a PaleoVitalt valamiért külön díjban kiemeli?! Meglehetősen szkeptikus vagyok, de előfordulhat:-) Szerintem maga a versenyeken való indulás önmagában egy jó propaganda a blognak, az életmódnak. Mondjuk szeretek nyerni is, de ez már mások kezében van:-))) szia, Márta

  1. Kedves Márta!
    Természetesen gratulálok az elért helyezéshez !
    Ami viszont éngem érdekelt azt megírtatad gondolataidban, amit koszönök. (Nem tudom/tudtam felmérni az ilyen megmérettetés jelentőségét, bármilyen szempontből is legyen az).
    Üdvözlettel,
    imre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.