A receptet MW küldte 2010.08.23-án
Hozzávalók:
- 2 kanál kókuszliszt, 1 kanál tökmagliszt, 1 kanál szezámliszt
- Késhegynyi szódabikarbóna
- Só, oregano, kömény
- 4 tojás
- 1 evőkanál ghee (elhagyható)
Elkészítés:
- Verd fel a 4 tojás fehérjét
- Keverd bele a fehérjébe a tojások sárgáját
- Ebbe az alapba keverd bele a fűszeres liszt-keveréket
- Aki nem szereti a szárazat keverhet a tésztába ghee-t
- Öntsd a tésztát egy szilikonos vagy zsírpapírral kibélelt kenyérformába
- Előmelegített sütőben süsd a kenyeret tűpróbáig
Ez a kenyér körülbelül úgy készül, mint a piskótatészta, azzal a különbséggel, hogy több liszt kell bele – így tömörebb lesz!