Húsos cipó

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • 6 evőkanál szezámliszt
  • 3 evőkanál szezámpehely
  • 1 kávéskanál őrölt köménymag
  • 5 evőkanál húsos fűszeres krém
  • Ízlés szerint só, …, vedd figyelembe a krém ízét
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 2 kávéskanál citromlé
  • 1 púpozott evőkanál sertészsír
  • 1 maréknyi reszelt cukkini, vagy kígyóuborka, vagy tök

Elkészítés:

  • A fenti hozzávalókat alaposan keverd össze
  • Evőkanalakkal formázz cipókat zsírpapírral bélelt sütőlapra; a magam részéről fagyi kanállal oldom meg az adagolást 😀
  • Előmelegített sütőt vedd vissza közepesre, és süsd a cipókat kb. 20 percig – nézz rá!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.